dilluns, de juliol 06, 2015

T'espero el 8 d'agost al Celler Torres Priorat: vi i estrelles

El 8 d’agost, a partir de les 19:30, seré al Celler Torres Priorat, al Lloar, on sumarem vi i cel.

Aquest celler em va contactar ara fa unes setmanes, per a demanar-me que col·laborés en organitzar una vetllada molt especial: visita al celler, tast de vins, aperitiu, i astronomia divulgativa amb observació inclosa.

Com que a mi aquestes coses em van (ja ho sabeu), la cosa va quedar enllestida de seguida.

Cap allà desplaçaré el meu telescopi viatger, per a oferir als assistents visions de Saturn, que regnarà al cel, i d’alguns objectes de cel profund, en una nit que serà sense Lluna (no surtirà fins a ben entrada la matinada) i, per tant, fosca si el temps acompanya. També repassarem el firmament a ull nu amb l’ajut del punter làser, i, com m’agrada fer, farem volar la imaginació amb explicacions d’alguns dels grans misteris que s’amaguen a l’univers. 

Per a preparar l’esperit, una xerrada inspiradora precedirà al tast de vins i a l’aperitiu.

L’entorn és magnífic. Molt espectacular. El celler Torres Priorat és situat dalt un turó, amb unes vistes extraordinàries, al peu mateix de la impressionant barrera de la serra del Montsant, i amb la serra de Llaberia dibuixada sobre l’horitzó sudest. Només per veure les vistes ja paga la pena anar-hi.

A més, la visita a les instal·lacions és molt interessant, per entendre millor aquest complex món dels vins de qualitat, amb les expertes explicacions de l’Eva, la guia oficial del celler.

Aquí teniu el fulletó original, amb les dades per apuntar-se.

I aquest és l’enllaç al web de Torres on podreu trobar més informació.


Excel·lent vi del Priorat i observació del cel. Un magnífic maridatge. 

Què, t'hi apuntes?

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP