dimecres, de gener 22, 2014

Observació a Sant Cugat per al Banc del Temps

El dissabte dia 8 de febrer, a les 20 hores, i al Parc Arboretum de Sant Cugat, organitzem una observació per al Banc del Temps.

Els objectes a observar seran la Lluna creixent i el planeta Júpiter, del qual esperem veure detalls de la seva atmosfera, en forma de bandes i colors.
A més, i com acostumem a fer, acompanyarem l’observació amb explicacions sobre el cel, què s’hi pot veure, i coneixements varis sobre el nostre espectacular univers.
Ens consta que, de moment, ja hi ha més d’una vintena d’inscrits, provinents del Banc del Temps de Sant Cugat i també d’altres Bancs del Temps de Barcelona.
Un parell de dies abans confirmarem, a través d’aquest blog, del twitter, i del contacte amb el Banc del Temps, en funció de la previsió meteorològica. En qualsevol cas us recomanem seguir-nos per twitter (@estelsiplanetes), la qual cosa ens permetrà poder anunciar informacions de darrera hora si fos necessari.
Val a dir que per aquest tipus d’observació no requerim un cel totalment clar, i la sessió es podrà fer fins i tot amb la presència alguns núvols.
Si formeu part del Banc del Temps i voleu assistir, poseu-vos en contacte amb el vostre Banc per tal de gestionar l’inscripció (que, no cal dir, és gratuïta).
Recordeu venir ben abrigats!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP