dimarts, de juny 03, 2014

Divendres 6 observació de Saturn! I dijous 5 combinació de divulgació i emocions

Aquest proper divendres, dia 6, anoteu a la vostra agenda l’activitat de veure els anells de Saturn, els cràters i muntanyes de la Lluna, i el misteriós planeta roig, Mart.

Una observació oberta a tothom, com és habitual, i a la que sou més que benvingudes famílies amb nens. Els adults també, eh?

Serem al parc Arboretum de Sant Cugat, a partir de les 10 del vespre.

Com sempre faig, informaré a través del twitter de qualsevol novetat, especialment referent a la meteorologia. Els que ja sou habituals a les observacions sabeu que, per aquest tipus d’objectes (planetes) lluminosos, no ens cal una nit especialment bona. Mentre no estigui molt tapat, cap problema. Però, com us deia, doneu una ullada al twitter d’estels i planetes (@estelsiplanetes) abans de venir si teniu dubtes.

Aprofito per a recordar que el dia abans, és a dir, dijous 5, donaré una xerrada al local social d’Aster a Barcelona, a les 19 hores, titulada “Retrats d’un univers sorprenent”, on intentaré combinar didàctica de l’univers amb emocions. 

Vull donar les gràcies als companys d’Aster, per la seva confiança i interès. Tot i que en la xerrada d’ara fa un parell de mesos la sala era plena, algunes persones que no varen poder assistir-hi es varen adreçar a l’agrupació per a sol·licitar-ne la repetició. Això ha significat una enorme satisfacció per a qui us escriu, ja que, com he comentat en alguna ocasió, tinc l’objectiu de seguir aprenent i progressant en la vessant divulgativa de la ciència, i, en especial, de l’astronomia.

Així que una setmana interessant, per a mi segur, i espero que també per a molts de vosaltres! Us espero el dijous 5 a la xerrada, i el divendres 6 a l'observació!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP