dimarts, de maig 05, 2015

Properes activitats d'Estels i Planetes

El nombre d’activitats relacionades amb la divulgació de l’astronomia que estic realitzant va en augment, i espero poder compartir amb vosaltres alguna sorpresa destacada molt properament.

Estan sent nombrosos els grups de famílies que demanen observacions, fins i tot com a regal d'aniversari especial i diferent per a algun dels assistents. Entre aquestes observacions i les xerrades i conferències (algunes d’elles també per a grups privats) pràcticament ocupo cada cap de setmana. Ja és el que m’agrada!

Us recordo dues de les activitats més properes:

·         - El dijous dia 14 de maig, al Museu de Sant Cugat (Monestir), a les 20 hores, donaré la xerrada “Viatjant en el temps cap al Big Bang”, acte organitzat per l’Associació Astronòmica de Sant Cugat-Valldoreix dins el Cicle de la Llum.

És oberta a tothom qui vulgui venir, sense necessitat d’inscripció prèvia.

Cordeu-vos els cinturons i viatgem junts cap al passat, el nostre passat.



·         - Els dies 15 i 16 de maig, divendres i dissabte, a l’Observatori de l’Ebre, “màster class” d’astrofotografia amb CCD. Inscripcions aquí: http://www.obsebre.es/es/actividades-de-divulgacion

Serà un curs en el que combinaré teoria i pràctica, per a iniciar-nos en aquest apassionant món de l’astrofotografia. Practicarem amb un dels meus equips, que desplaçaré a l’Observatori.


Us aniré informant de les properes novetats!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP