dissabte, de desembre 19, 2020

La seva samarreta, entre les estrelles



La vida és un regal magnífic i alhora efímer. Malauradament, aquests 2 conceptes ens passen desapercebuts dins la nostra quotidianitat, fins que la natura decideix emportar-se a una persona estimada.



Quan es retira la samarreta d’un gran jugador de bàsquet, es fa com a reconeixement de tota una carrera d’èxits, i aquest honor tan sols es reserva a aquelles figures que han creat empremta en l’afició. Que han gravat en la ment dels seguidors multitud d’escenes i de moments inoblidables en partits que sempre es recordaran.



El firmament és ara més ric, perquè la natura hi ha penjat la seva samarreta. Tots els que l’estimàvem el seguirem trobant dins el nostre record, perquè haurà jugat un enorme partit, el de la vida, ple d’instants entranyables que res no podrà esborrar.



En la nit freda i silenciosa, en mig d’una clariana de bosc contemplant les picades d’ullet de les estrelles, hi cercaré la seva, i estic segur que sempre la podré trobar. I per sobre de la pena, en aquell moment em sentiré enormement afortunat d’haver compartit una gran amistat.



3 comentarios:

xmila ha dit...

Ell ha començat un viatge cap a les estrelles que un dia tots farem ... esperens, aviat ens veurem ....

Isaac Forns Gabandé ha dit...

Desconec qui ha traspassat, però en tot, cas us acompanyo el sentiment. Que aquesta claredat que ens aporta la pérdua, perduri en la nostra quotidianitat.
Una afectuosa abraçada.

Albert Villar ha dit...

Quins bons records ens deixa a tots els que l'havíem conegut!! Mai l'oblidarem!!

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP