dimarts, d’octubre 05, 2010

El temps en contra: ajornem l'observació del 7 al 14!

Amics, aquest tipus de decisió sempre és difícil. La veritat és que no he “tret l’ull” de les prediccions del temps que han anat sortint a la web del Meteocat.

Aquestes prediccions han anat variant, és a dir, empitjorant, i mentre la setmana passada indicaven un temps solejat per al dijous dia 7, avui mateix ja indiquen un cel molt tapat, amb possibilitat de precipitacions al litoral i prelitoral:


Davant això, penso que el prudent és ajornar l’observació. Ho he estat pensant fins el darrer moment, però avui és ja dimarts i penso que no haig d’esperar més per a prendre la decisió, atès que em consta que alguns de vosaltres us desplaçareu des d’un xic lluny.


Us proposo, com a nova data, el següent dijous, dia 14 d’octubre. Com hem fet ara, anirem confirmant en els propers dies, en funció que la predicció meteorològica.


El dijous 14 tindrem Lluna creixent, una espectacular visió per a aquells que no l’hagueu vista mai a través d’un telescopi mitjà, i seguirem tenint a Júpiter perfectament posicionat.

Espero poder-vos-ho confirmar la propera setmana.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Be, no et preocupis massa per la data. La Lluna es un bon plat per començar. Jo portaré el meu telescopi i potser uns prismàtics. I una cadireta, aigua, i un jersei. Esperem que no plogui. AX

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP