dijous, de novembre 24, 2011

Divendres dia 2 de desembre: Observació per a nens i famílies

El divendres dia 2 de desembre, a les 9 del vespre, farem, si tot va bé, l’observació astronòmica per a nens i famílies que vàrem haver d’ajornar, a causa del mal temps, ara fa un mes.

El lloc d’observació serà a Sant Cugat, el parc que hi ha al darrera dels cinemes (parc que es coneix amb el nom “Arboretum”). En el plànol que apareix a la dreta podeu veure la seva ubicació.

Us recordo que els objectes a observar seran la Lluna creixent, i el planeta Júpiter, tots dos molt assequibles i espectaculars per a no iniciats.

En Xavi, amic i company en això de l’astronomia, i jo intentarem, a més, acompanyar l’observació amb explicacions senzilles sobre fenòmens observables del nostre cel, tot això adreçat, com us deia, a nens i famílies (si no teniu nens, i voleu venir, també sereu molt ben vinguts!).

Aquesta observació compta amb l’ajut i suport dels amics de l’Associació Astronòmica de Valldoreix-Sant Cugat.

Com sempre, un o dos dies abans confirmarem en aquest blog, en funció de la predicció meteorològica. Esperem que, després de quasi un mes seguit plovent, aquest cop els déus ens deixin un raconet de cel clar.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP