divendres, de maig 04, 2012

Un regal pels organitzadors... i nova observació per a l'1 de juny

El organitzadors de l’observació de la setmana passada, dedicada a famílies i nens, estem molt contents, ja que hem rebut un regalet.

Ni més ni menys que dibuixos de tres de les nenes que varen venir!

L’Ariadna (8 anys), l’Helena (7 anys), i la Laia (8 anys) ens han fet arribar aquests dibuixos, en els què ens expliquen gràficament el que varen veure.


Venus (amb la seva fase inclosa), Mart, Saturn i la Lluna queden, així, immortalitzats en paper. I esperem que també en les ments de les nenes i nens que varen poder assistir.

Animats encara més per aquests dibuixos, us anunciem que la propera observació, especial per a famílies amb nens (i adults amb entusiasme de nens), serà el divendres dia 1 de juny, també al parc Arboretum de Sant Cugat, a les 22 hores. Així podrem recuperar als nombrosos interessats que no varen poder venir per causa del mal temps (i que finalment no ho va ser tant). En Xavi i jo estem pensant d'incloure alguna novetat/sorpresa per aquesta observació, ... que anirem definit en les properes setmanes.

Els astres ens segueixen sent favorables per a aquest tipus d’observacions senzilles: la Lluna, el planeta vermell, Mart, i el fascinant Saturn estaran ben situats.

Com sempre, anirem confirmant a mesura que ens aproximem a la data en qüestió. Ah, i us recomanem que ens seguiu pel twitter (@estelsiplanetes), on, a més de rebre els articles que publiquem, piularem també les novetats de darrer instant durant les hores prèvies a l’observació.


Moltes gràcies Ariadna, Helena i Laia!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP