dijous, de maig 31, 2012

Confirmem l'observació d'aquest divendres, on introduim alguna novetat

Les prediccions del temps per a aquest divendres són bones, amb la qual cosa tirem endavant l’observació prevista, que començarà a les 10 del vespre al parc Arboretum de Sant Cugat (al darrera dels cinemes).


Recordem que aquesta observació està pensada per nens, famílies, i adults amb esperit de nen. Els objectes a observar seran la Lluna, Mart i Saturn.

Aquest cop introduirem una novetat, que si funciona permetrà que la gent pugui gaudir més còmodament d’aquestes observacions: cap al final de la sessió connectarem una petita càmera de vídeo al telescopi, de forma que puguem contemplar els anells de Saturn, o l’espectacular orografia de la Lluna projectats sobre la pantalla de l’ordinador.

Si aquesta experiència és positiva, ens obrirà les portes a noves prestacions, bastant vistoses i potents, que ja us anirem comentant.

De moment, us animem a tots a venir aquest divendres a participar d'aquesta observació. I, com en l’anterior ocasió, esperem que alguns dels nens i nenes que vinguin ens facin arribar dibuixos tan creatius com els que vàrem publicar en aquest blog.



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP