dissabte, de juny 16, 2012

Les primeres observacions per a entitats

La línia d’activitats d’observació que vàrem endegar fa temps des d’aquest blog té com a principal objectiu, ja ho sabeu, la divulgació pràctica de l’astronomia. Pretenem despertar l’interès i la curiositat respecte aquesta temàtica, ja sigui amb nens o amb adults.


Des que vàrem començar a organitzar-ne, les sessions han anat augmentant en volum d’assistència, la qual cosa ens ha motivat a introduir novetats per a fer encara més atractives les sessions, com ara l’ús d’una càmera de vídeo i la possibilitat que els assistents “naveguin” sobre la Lluna controlant ells el telescopi.

Poc a poc, el famós “boca-orella” també ha anat funcionant, i amb això anem ampliant també la tipologia de les sessions, entrant ja en contacte amb entitats diverses que ens mostren el seu interès.

En aquest sentit, em plau comunicar-vos que aquest blog organitzarà una observació per al Club Bellaterra (club d'esports), dins dels actes que l'entitat organitza aquest mes de juny per als seus abonats (en concret, el divendres dia 29).

Amb l’activitat observacional en augment, estem treballant amb més novetats, que ja us anirem explicant, per a incorporar-les a les sessions.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP