dimecres, de juny 26, 2013

Recordatori: xerrada d'astrofotografia, el dia 2 de juliol a ASTER

Aquest proper dimarts, dia 2 de juliol, a les 7 del vespre, donaré la xerrada d’astrofotografia al local de l’Associació Astronòmica de Barcelona, ASTER.


Tal i com ja us anunciava fa un temps, aquesta xerrada és oberta també per a persones interessades que no siguin socis d’aquesta associació, sempre i quan, lògicament, hi hagi espai disponible. El local social d’ASTER es troba al carrer Viladomat 291.

La xerrada l’he adreçada a un públic molt divers: persones simplement amb curiositat sobre aquesta temàtica, aficionats que es volen iniciar, i gent amb coneixements més avançats i experiència en aquestes arts.

Com sempre sol passar, en definitiva serà l’auditori el que guiï el focus de la presentació, en funció dels seus interessos, de forma que espero es produeixi una forta interacció d’intervencions, preguntes, etc.

Fa uns mesos alguns dels lectors del blog em vàreu demanar una sessió divulgativa sobre aquest tema. Tot i que la xerrada a l’ASTER és una bona ocasió si podeu assistir, en cas que algú hi estigui interessat i no pugui venir el proper dimarts m’ho pot fer saber, i si hi hagués prou “demanda” organitzaria una trobada més informal per a parlar d’aquesta temàtica.

Per als que vulgueu / pugueu, ens veiem doncs el dimarts 2 de juliol a les 19 hores a ASTER.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP