diumenge, d’abril 08, 2012

Alienígenes vingueren, que l'energia ens robaren

Fa pocs dies, una espècie de febre es va desencadenar a algunes xarxes socials. Un vídeo, gravat pels satèl•lits que tenim estudiant el Sol, mostrava, segons les fonts més sensacionalistes, un enorme objecte capturant energia de l’estrella que ens il•lumina.

Per fi havien arribat els alienígenes! Aquests extraterrestres que tant sovint sembla que ens visiten, però que, en una mena de timidesa, no s’acaben de mostrar. Ara si. Ara es mostraven, finalment, de la forma més espectacular possible.

Segons aquestes fonts, les imatges no deixaven cap mena de dubte.

Però, com en moltes altres coses més quotidianes, sovint les explicacions més senzilles són les més plausibles. D’entrada, per a la resta de mortals, la majoria afortunadament, que no ens deixem arrossegar per aquest tipus de sensacionalismes, la cosa ja ens semblava ben difícil de creure, i no podíem més que dibuixar un somriure davant de les “informacions” que ens conduïen, directament, a la fi del món, o com a mínim a l’Atlàntida.

Els científics, ben aviat, van explicar les imatges, en base a enormes fenòmens transitoris que el nostre Sol provoca com a conseqüència de diferències de temperatura i, segurament també, per canvis en el seu camp magnètic.

Oh! Un altre vegada la ciència intentant tapar la realitat, intentant, un cop més, enganyar-nos. La teoria de la conspiració de nou. Obriu els ulls, humans, que us amaguen la realitat!

Què bonic seria, oi?

En primer lloc, una nau enorme, molt més gran que la Terra, bevent energia del Sol, significaria una solució, per fi, a l’augment de temperatura del nostre planeta. Adéu a l’efecte hivernacle. Si els éssers vinguts d’altres móns segueixen fent-ho, en poc temps podrem gaudir, novament, d’una època glacial, com les d'abans. Allò si que eren bons temps!

Per una altra part, amb quin dret, aquests alienígenes, poden venir aquí, al nostre Sistema Solar, a prendre’ns energia? Amb quin permís? Que no en tenen, ells, de sistema solar i d’estrella? Ah, és clar. Segurament l’hauran ja consumida, de tant treure energia. Ves a saber quantes desafortunades estrelles hauran sucumbit a l’atac d’aquests éssers.

Jo ja m’havia fet il•lusions de que, gràcies a Déu, algú venia al rescat d’aquesta espècie humana. Al rescat per tal de solucionar-ho tot. Algú que venia a substituir als nostres polítics, per fi. Ara que, ben vist, venen robant energia. I, aquest verb, malauradament, ja s'ha conjugat massa per alguns polítics en passat i present. Més del mateix, doncs?

Bé, seguirem esperant, que aquests no ens convenen tampoc.

Així que no discutirem als científics, i deixarem que la gent cregui que això té una explicació natural. Fins a la propera.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP