dijous, d’abril 12, 2012

El divendres 27, observació per a nens i famílies

El divendres dia 27 d'Abril, el meu amic Xavi i jo mateix, farem, a Sant Cugat, una sessió d’observació dedicada als nens i famílies.

Si la meteorologia ens deixa, podrem gaudir de la visió telescòpica de la Lluna creixent, que sempre és una meravella, i dels espectaculars anells de Saturn. A més, repassarem amb els nens informacions senzilles sobre el cel, les estrelles, les constel•lacions, etc.

L’observació la començarem a les 9 del vespre, ben d’hora per tal de facilitar que les famílies amb nens puguin venir.

El lloc serà el parc Arboretum de Sant Cugat, que és just darrera dels cinemes i de l’auditori.

Estigueu ben atents a aquest blog, ja que, com sempre fem, aproximadament un parell de dies abans confirmarem l’observació, en funció de les previsions del temps.

Tot i que ens centrarem en els nens, tothom qui vingui podrà gaudir de l’observació del cel. Per tant hi sou tots convidats.

Anoteu-vos, doncs, a l’agenda la data del 27 d’aquest més, a les 21 hores, al parc Arboretum de Sant Cugat del Vallès. Us hi esperem!.

5 comentarios:

Artur ha dit...

La Clara i jo mirarem de venir. La veritat es que ens pica molt la curiositat. Està molt be això d'estimular els nens. Fins aviat. Artur

Anònim ha dit...

A partir de quina edat recomanes que vinguin els nens?

JAC ha dit...

Doncs, tot i que no hi ha una edat mínima, penso que a partir dels 5 o 6 anys és segurament quan es pot començar a gaudir més de l'observació (i d'aquí fins als nens de 90-i-pico), tot i que en alguna ocasió hem tingut convidats més petits. Penseu que els objectes que veurem són senzills i molt espectaculars, l intentarem que les explicacions s'ajustin als diferents nivells d'edats que hi hagi.
Gràcies!

Joan Compte ha dit...

Bé falten 2 dies i la predicció de meteocat és molt baix risc de pluja però amb alguns núvols. Suposo que això no impedirà la sessió, oi?
i a més a més essent 27 d'abril segur que la Moreneta ens donarà un cop de mà.
Joan Compte

JAC ha dit...

ENDAVANT!!! Acabem de confirmar l'observació amb un petit article. Si, la Moreneta ens ha d'ajudar!
Fins divendres!

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP