dijous, de febrer 06, 2014

Actualització sobre les observacions del divendres 7 i dissabte 8


A continuació actualitzo la darrera informació sobre les activitats d’observació previstes per aquest divendres dia 7 i dissabte dia 8 a Sant Cugat.
Les previsions meteorològiques no són, precisament, per tirar coets. Per divendres ens prediuen un cel mig ennuvolat, amb forces clarianes. La previsió de dissabte sembla un xic pitjor, però sense pluja.
L’avantatge que tenim és que el tipus d’observació que farem els dos dies és d’objectes amb molta llum, com són la Lluna i el planeta Júpiter, i no necessitem un cel transparent i seré. Fins i tot amb presència de núvols podem observar... sempre i quan, és clar, no estigui tot tapat i hi hagi suficients clarianes com per a que aquests dos objectes es puguin veure.
Dit això, de moment, seguim endavant amb les dues activitats. Us recomano, però, estar atents als twitter @estelsiplanetes, que és on podrem actualitzar la informació i emetre qualsevol avís necessari.
Recordem que divendres 7 l’observació que fem és a petició de l’AMPA de l’escola Joan Maragall de Sant Cugat, i tindrà lloc al parc Arboretum de la ciutat a partir de les 20.30 hores.
L’activitat de dissabte dia 8 també es farà al parc Arboretum de Sant Cugat, i començarà a les 20 hores. Aquesta observació es realitza per als membres del Banc del Temps. Per aquelles persones que venen de fora de Sant Cugat, una persona d’Estels i Planetes les esperarà a les 19:45 a la plaça de l’estació de FFCC de la ciutat per acompanyar-los al lloc de l’observació.
Atenció per tant al nostre compte twitter, que serà el canal que a partir d’ara emprarem per avisar de les novetats que es puguin produir.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Categories

Estels i Planetes

TOP